ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

To νέο τεχνολογικό κέντρο της Nissan στις Η.Π.Α.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις  θα χρησιμοποιηθούν  για να διδάξουν στους εργαζόμενους πώς να συναρμολογήσουν τον ολοκαίνουριο κινητήρα V6  των 3.8 λίτρων, που θα κάνει το ντεμπούτο του με το 2020 Nissan Frontier.

Τα μαθήματα έχουν και επισήμως ξεκινήσει στο νέο περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης της Nissan στο Decherd του Tennessee, όπου οι εργαζόμενοι στην γραμμή συναρμολόγησης μαθαίνουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατασκευή των κινητήρων των μελλοντικών οχημάτων της Nissan. Ένας από τους πρώτους στόχους του κέντρου εκπαίδευσης είναι να προετοιμάσει τους εργαζόμενους  στην συναρμολόγηση της “καρδιάς” του επόμενης γενιάς του Frontier, ενός ολοκαίνουργιου, πανίσχυρου κινητήρα  V6 3.8 λίτρων που θα “ενσωματωθεί” στο Nissan Frontier 2020.

Η επένδυση της Nissan ενισχύει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη  των δεξιοτήτων των εργαζομένων,  με εξειδίκευση στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής. Το Περιφερειακό Εκπαιδευτικό Κέντρο Nissan Decherd είναι μια εγκατάσταση 1.950 τμ,  που βρίσκεται στο υπάρχον συγκρότημα συναρμολόγησης του κινητήρα της Nissan. Διαθέτει 13 εκπαιδευτικούς χώρους με δυνατότητα ταυτόχρονης εκπαίδευσης περίπου 200 εργαζομένων, στους τομείς της παραγωγής, της μηχανικής και της συντήρησης του κινητήρα.

“Τα προγράμματα που προσφέρονται στο εκπαιδευτικό κέντρο του Decherd,  αποδείχθηκαν αναπόσπαστο κομμάτι για τη δημιουργία του ολοκαίνουριου κινητήρα V6”, δήλωσε ο Brian Sullivan, αντιπρόεδρος της Nissan North America Inc.

2020 Nissan Frontier

Το 2020 Nissan Frontier, το οποίο σηματοδοτεί το τελευταίο μοντέλο της τρέχουσας γενιάς, θα διαθέτει την μεγαλύτερη ισχύ στην κατηγορία του, με  310 ίππους, ενώ παράλληλα θα προσφέρει βελτιωμένη οικονομία καυσίμου και αντίστοιχες επιδόσεις εκπομπών ρύπων. Διαθέτοντας, ως στάνταρ, τον κινητήρα V6 των  3,8 λίτρων με αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων, το ευέλικτο 2020 Frontier επικεντρώνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των κατόχων φορτηγών στις Η.Π.Α.

Το 2020 Nissan Frontier θα κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη του 2020. Η Nissan ανακοίνωσε επίσης ότι ο ίδιος κινητήρας θα ενσωματωθεί  στο ολοκαίνουργιο Frontier επόμενης γενιάς, που θα συναρμολογηθεί στο Canton του Mississippi.

Εργοστάσιο κινητήρων Nissan Decherd

Το εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων Nissan Decherd είναι ένα από τα εργοστάσια με τον υψηλότερο όγκο παραγωγής στις  Η.Π.Α., με ικανότητα συναρμολόγησης 1 εκατομμυρίου κινητήρων ετησίως. Το εργοστάσιο απασχολεί 1.700 εργαζόμενους και έχει κατασκευάσει  περίπου 14 εκατομμύρια κινητήρες από το 1997, όπου και ξεκίνησε την λειτουργία του.

Το Nissan Decherd συναρμολογεί επί του παρόντος κινητήρες για οχήματα Nissan και INFINITI, όπως τα Altima, Maxima, Rogue, Pathfinder, Frontier, TITAN και INFINITI QX60.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!