NEA

Η Bugatti Chiron ολοκλήρωσε το μισό της ταξίδι

Η προβλεπόμενη συνολική παραγωγή της Chiron είναι στα 500 αυτοκίνητα και στο σαλόνι της Γενεύης οι Γάλλοι θα παρουσιάσουν την 250ή Chiron.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε αυτή την συγκεκριμένη Bugatti με την ονομασία “Edition Noire Sportive”,  οποία διαθέτει όπως βλέπουμε ματ χρώμα με carbon fiber look, και ένα σαλόνι εντελώς μαύρο και αυτό. Η όλη έμπνευση για αυτή την έκδοση προέρχεται από το μοναδικό αυτοκίνητο της εταιρίας, την La Voiture Noire.

Αυτή η 250ή Chiron δεν θα πάει κατευθείαν στον τυχερό ιδιοκτήτη της αλλά θα μείνει για λίγο στην Ελβετία ώστε να περάσει και από την έκθεση της Γενεύης στο περίπτερο της εταιρίας.

Ο CEO της Bugatti Stephan Winkelmann επισήμανε ότι κάθε ένα αυτοκίνητο που βγήκε από την γραμμή παραγωγής τα προηγούμενα τρία χρόνια ήταν μοναδικό, ενώ είπε ότι το να φθάσουν σ’ αυτό το ορόσημο των 250 μονάδων μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα.

Η Chiron Noire Sportive αν και έχει τα ίδια μηχανικά μέρη και τον κινητήρα των 1.500 ίππων, ανήκει σε μία ειδική σειρά σπέσιαλ μοντέλων της Chiron. Κάτι που αναμενόμενα θα ανεβάσει και το κόστος της πάνω από την τιμή της… βασικής έκδοσης των 3 εκατ. ευρώ.

Η Bugatti έχει δηλώσει ότι από τις υπόλοιπες 250 Chiron που θα κατασκευάσει, οι 150 έχουν ήδη πωληθεί ή έχει δοθεί προκαταβολή, οπότε μόλις 100 μένουν προς πώληση πριν η παραγωγή της φθάσει οριστικά στο τέλος της με την ολοκλήρωση του 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!