ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο γύρος της Δυτικής Ευρώπης σε 1.949 ώρες με το συλλεκτικό Abarth 695 70° Anniversario!

Με αφορμή τη χρονολογία δημιουργίας της Abarth (1949), το συλλεκτικό μοντέλο που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 70α γενέθλια της μάρκας ξεκινά για ένα μοναδικό ταξίδι στη Δυτική Ευρώπη.

Από την Ολλανδία στην Πορτογαλία διανύοντας 3.700χλμ. σε 8 χώρες μέσα σε 1.949 ώρες. Ο ήρωας του Ιούλιου Βέρν, Φιλέας Φόγκ, θα ήταν περήφανος για την πρόκληση που αναλαμβάνει το επετειακό Abarth 695 70° Anniversario, το μοντέλο που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 70α γενέθλια της μάρκας.

Ξεκινώντας από την Ολλανδία και διασχίζοντας το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και καταλήγοντας μετά από 3.700χλμ. στην Πορτογαλία, το Abarth 695 70° Anniversario, μέσα σε 1.949 ώρες κάτι περισσότερο δηλαδή από 80 ημέρες, θα μεταφέρει την αγάπη για την περιπέτεια και την ταχύτητα του ιδρυτή της μάρκας Carlo Abarth, αλλά και του εξίσου ονειροπόλου Βέρν.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μοναδικού ταξιδιού θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων με σημαντική εμπλοκή των φίλων της μάρκας που αριθμεί στην Ευρώπη περισσότερα από 80 Fan Clubs με συνολικά 110.000 μέλη.

To Abarth 695 70° Anniversario εφοδιάζεται με την ισχυρότερη έκδοση του κινητήρα 1.4 T-Jet με απόδοση 180 ίππους, ενώ ξεχωρίζει εκτός των άλλων και για το εντυπωσιακό ρυθμιζόμενο πίσω σπόιλερ με την ονομασία “Spoiler ad Assetto Variabile”. Συνολικά θα παραχθούν μόλις 1.949 μονάδες του συλλεκτικού μοντέλου, αριθμός που αντιστοιχεί στη χρονολογία ίδρυσης της μάρκας.

«Αυτός δείχνει να είναι ο ιδανικός τρόπος για να ολοκληρώσουμε μαζί με τους φίλους της μάρκας τους εορτασμούς για τα 70α γενέθλια της Abarth. Με ένα ταξίδι που είναι αφιερωμένο στο πάθος για το αυτοκίνητο, την απόλαυση της οδήγησης και των επιδόσεων». Luca Napolitano, Επικεφαλής των Fiat & Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button