ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition: premium υπηρεσίες μετακίνησης πολλών αστέρων!

Ο ηγέτης στις υπηρεσίες μετακίνησης, το πιο περιζήτητο όχημα μεταφοράς προσώπων των τελευταίων ετών, έχει μεταφέρει χιλιάδες επισκέπτες σε όλους σχεδόν τους ελληνικούς προορισμούς, αποκαλύπτοντάς τους τα εντυπωσιακά τοπία της χώρας μας. Το Vito Tourer Dark Edition είναι το σημείο αναφοράς στις premium υπηρεσίες μετακίνησης!

Το Vito Tourer είναι ήδη αναγνωρισμένο για τα ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας, την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά, τα εντυπωσιακά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης για την κατηγορία και την απαράμιλλη ποιότητα. H ειδική έκδοση Dark Edition έρχεται για να αναβαθμίσει το ήδη εντυπωσιακό Vito Tourer προσφέροντας περισσότερη άνεση και πολυτέλεια σε προνομιακή τιμή, με μοναδικό κριτήριο την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων του σύγχρονου επαγγελματία της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Η έκδοση Dark Edition δίνει έμφαση στον premium χαρακτήρα του οχήματος. Διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο μεταλλικό χρώμα OBSIDIAN ενώ οι προφυλακτήρες και τα καλύμματα των καθρεπτών είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.

Για την ταχύτερη και πιο άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος, το νέο Dark Edition διατίθεται πλέον με δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες, αριστερά και δεξιά.

Ο νέος, αποδοτικός 4κύλινδρος κινητήρας diesel, 1.749 κυβικών 102 ίππων προδιαγραφών Euro 6d-temp σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων FSG350 και το σύστημα ελέγχου καυσαερίων SCR 3ης γενιάς, διασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση και ταυτόχρονα υψηλή απόδοση για απόλυτη οδηγική εμπειρία. Το βέλτιστο κόστος χρήσης ενισχύεται από τα διαστήματα συντήρησης που ανέρχονται στα 40.000 χλμ.

Το Vito Tourer Dark Edition εξοπλίζεται με πλειάδα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης : το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων CROSSWIND ASSIST μπορεί να αποτρέψει την εκτροπή των τροχών που είναι στραμμένοι προς τον άνεμο λόγω δυνατών ριπών με στοχευμένες επεμβάσεις στο σύστημα πέδησης. Το σύστημα ανίχνευσης προσοχής ATTENTION ASSIST αναγνωρίζει τυπικά σημάδια κόπωσης μέσω πολυάριθμων παραμέτρων και σύνθετων υπολογισμών και προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά ώστε να κάνει διάλειμμα για ξεκούραση. Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα HILL-START ASSIST υποστηρίζει τον οδηγό στην ασφαλή εκκίνηση στις ανηφόρες καθώς διατηρεί την πίεση στα φρένα για λίγο αποτρέποντας την ακούσια κύλιση του οχήματος προς τα πίσω.

Στο εσωτερικό το σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC με επιπρόσθετη μονάδα κλιματισμού χώρου επιβατών φροντίζει για την ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό του οχήματος για όλους τους επιβάτες.

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει το περιβάλλον εργασίας του καθώς η κολώνα του τιμονιού ρυθμίζεται μηχανικά καθ’ ύψος (4.,8°) και κατά μήκος (60 mm) ενώ το εργονομικά σχεδιασμένο κάθισμά του εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη άνεση που προσφέρει καθώς ρυθμίζεται προς έξι κατευθύνσεις. Η επένδυση όλων των καθισμάτων είναι από μαύρο τεχνητό δέρμα. Επιπλέον, τα καθίσματα του χώρου επιβατών προσαρμόζονται σε κάθε απαίτηση χρήσης με τη δυνατότητα αντιστροφής της μεσαίας σειράς. Οι δύο σειρές καθισμάτων των πίσω επιβατών αποτελούνται από πάγκους τριών αναπαυτικών θέσεων με ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, σύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος ISOFIX και προσκέφαλα.

Τέλος, στον πλούσιο βασικό εξοπλισμό του Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition περιλαμβάνονται το ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά ώστε να φυλάσσονται με ασφάλεια προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, παροχή ρεύματος 12V καθώς και εργοστασιακό ηχοσύστημα MBAudio10 με πολλές και χρήσιμες λειτουργίες πληροφόρησης και επικοινωνίας όπως ανοικτή ακρόαση και audio-streaming μέσω Bluetooth, θύρα USB, Aux-in και υποδοχή SD card.

Η απόκτηση του νέου Vito Tourer Dark Edition γίνεται ακόμα πιο δελεαστική και προσιτή με τα ακόλουθα προνόμια:

  • Ανταγωνιστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης «Star Credit» με ονομαστικό επιτόκιο 5,5%, χαμηλή προκαταβολή, εκτενή διάρκεια δανείου και ασφάλιση Mercedes-Benz Insurance μέσω Allianz.
  • Ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης εποχικών δόσεων για επαγγελματίες με δυνατότητα μηδενικών δόσεων κεφαλαίου, τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα.
  • Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης έως και 3 χρόνια.
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης υπηρεσιών Ασφάλισης, Επέκτασης Εγγύησης και Συντήρησης μαζί με το δάνειο του αυτοκινήτου.
  • Το νέο Vito Tourer Dark Edition είναι άμεσα διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz στην τιμή των 39.222 ευρώ (προτεινόμενη τιμή λιανικής, συμπεριλαμβάνονται Φ.Π.Α. 24% και Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης)

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button