NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αποκτήστε ένα κλασικό Fiat 500 του 1960 με μόλις 80 ευρώ [vid]

Το μόνο πρόβλημα είναι πως αυτό το πεντακοσαράκι δεν θα μπορεί να ταξιδέψει πουθενά αλλού πέρα από την βιβλιοθήκη ή το γραφείο σας.

Η Lego και συγκεκριμένα η σειρά Creator Expert προσφέρει μια ευρεία ποικιλία από ξεχωριστά αυτοκίνητα όπως είναι το Fiat 500 F που έμεινε και γνωστό ως Berlina. Ο βασικός λόγος ήταν επειδή οι πόρτες άνοιγαν κανονικά και όχι ανάποδα. Το συγκεκριμένο τρίμετρο μοντέλο παράχθηκε από το 1965 έως το 1973 με την συνολική παραγωγή του 500 να βαστά δύο δεκαετίες (1957-77). Πάντα με τον κινητήρα των 499 κ.εκ. στο πίσω μέρος όπου μεταφερόταν η ισχύς των 18 ίππων.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τους ανθρώπους της Lego να κατασκευάζουν ένα 500 F / Berlina σε κανονικές διαστάσεις. Χρειάστηκαν 189.032 κομμάτια και 830 ώρες εργασίας. Το τελικό αποτέλεσμα ζύγιζε κοντά στο κανονικό μοντέλο (περίπου 520 κιλά) αφού έφτασε τα 400 κιλά!

Τώρα, το κιτ που βλέπετε η Lego το προσφέρει στην Γερμανία στην τιμή των 79,99 ευρώ και θα μπορούσε να είναι ένα όμορφο δώρο για κάποιον που αγαπά τα αυτοκίνητα. Όπως θα δείτε υπάρχει αρκετά καλή πιστότητα στις λεπτομέρειες, ενώ ως έξτρα προσφέρεται και ένας πίνακας πάνω σε ένα καβαλέτο με το πεντακοσαράκι ζωγραφισμένο μπροστά από το Κολοσσαίο. Το κιτ αποτελείται από 960 κομμάτια και οι τελικές του διαστάσεις είναι στα 24 (μήκος) x 11 (πλάτος) x 11 (ύψος) εκατοστά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!