NEA

Το Hyundai Prophecy φανερώνει το νέο σχεδιαστικό μοτίβο

Ένα πολύ ενδιαφέρον concept παρουσιάζει η Hyundai με την χαρακτηριστική ονομασία Prophecy (προφητεία).

To Prophecy αποτελεί ξεκάθαρα ένα concept car που δημιουργήθηκε για να βολιδοσκοπήσει τις αντιδράσεις γύρω από την σχεδιαστική ρότα που θα υιοθετηθεί για τα επόμενα μοντέλα της εταιρίας. Έτσι, το Prophecy πρακτικά δείχνει την εξέλιξη της σχεδιαστικής λογικής προς τη νέα Optimistic Design που εδώ εκφράζεται μινιμαλιστικά με μια ουσιαστικά καμπύλη που εκτείνεται από το ένα άκρο του αμαξώματος στο άλλο και με χαρακτηριστικά μικρούς προβόλους.

Όπως θα περίμενε κανείς το Prophecy είναι ηλεκτρικό με προχωρημένη αυτόνομη τεχνολογία και βασίζεται πάνω σε μία νέα πλατφόρμα η οποία θα εξοπλίζεται με ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω ή την αεροτομή, τα οποία έχουν ειδικά στοιχεία που όπως υποστηρίζει η Hyundai θα εφαρμοστούν στα νέα μοντέλα παραγωγής αρκετά σύντομα.

Στο φουτουριστικό εσωτερικό δεν υπάρχει τιμόνι αλλά δύο χειριστήρια τύπου joystick (ένα στην κονσόλα και ένα στην πόρτα του οδηγού). Με τα καθίσματα σε θέση ανάκλισης οι επιβάτες βλέπουν μόνο μια οριζόντια οθόνη που εκτείνεται από την μια κολώνα μέχρι την άλλη. Ταυτόχρονα, το καμπύλο ταμπλό έχει περιστραφεί έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο μεγαλύτερος δυνατός χώρος για τους επιβάτες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!