NEA

Μπορεί ένα αυτοκίνητο να φιλτράρει τον κοροναϊό;

Μια είδηση που προκαλεί εντύπωση είναι αυτή της Geely που ανακοίνωσε πως το νέο της SUV έχει σύστημα κλιματισμού που «απομονώνει» τον κοροναϊό.

Η τέχνη στο μάρκετινγκ δεν είναι άλλη από την άμεση αντίδραση στις τρέχουσες συνθήκες. Έτσι, οι Κινέζοι της Geely ανακοίνωσαν πως έχουν ήδη αναβαθμίσει το πρώτο τους μοντέλο με ένα νέο εξελιγμένο σύστημα αέρα που απομονώνει τον κοροναϊό. Η Geely λέει πως το νέο έξυπνο σύστημα καθαρισμού διαθέτει πιστοποίηση Ν95 και κατακρατά μικροσωματίδια με διάμετρο έως 0,3 «μικρά» και σε ποσοστό 95%.

«Απομονώνει και ελαχιστοποιεί βλαβερά στοιχεία στον αέρα της καμπίνας, όπως τα βακτήρια και οι ιοί» λέει στην ανακοίνωσή της. Μια χαρά ακούγεται αλλά πρακτικά πρόκειται για ένα τρικ του μάρκετινγκ με αφορμή τον τρόμο που σκορπίζει ο κοροναϊός. Διότι πως είναι δυνατόν να περάσει ο ιός από την ατμόσφαιρα στην καμπίνα; Ή μήπως ένας νοσούντας επιβάτης θα φτερνιστεί στην καμπίνα και θα τον απομονώσει το «κλιμά»; Μπούρδες!

Έτσι μετά τις online υπηρεσίες διαμόρφωσης, test-drive και αγορά που λάνσαρε προχώρησε και στην αποκλειστικά διαδικτυακή παρουσίαση, στις 24 Φεβρουαρίου, του νέου της μοντέλου του Icon. Και στις πρώτες ώρες υπήρξαν πάνω από 50.000 ηλεκτρονικές παραγγελίες! Πάντως, αν αυτό το φίλτρο… κοροναϊού αποδειχθεί πως ανεβάζει τις πωλήσεις του Icon της Geely το σίγουρο είναι πως θα μπει και σε άλλα μοντέλα. Είπαμε, ο τρόμος πουλά!  

Πάντως, αν αυτό το φίλτρο… κοροναϊού αποδειχθεί πως ανεβάζει τις πωλήσεις του Icon της Geely το σίγουρο είναι πως θα μπει και σε άλλα μοντέλα. Είπαμε, ο τρόμος πουλά!  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!