NEA

Τελικά θα καταργήσει η Peugeot το 108;

Μέχρι πρότινος οι φήμες ήθελαν την Peugeot να «σορτάρει» την γκάμα της και να ξεκινά από το 208.

Το οποίο 208 έχει και ηλεκτρική έκδοση και ως ένα σημείο θα μπορούσε να καλύψει θεωρητικά τις απαιτήσεις του κοινού. Κάτι τέτοιο όμως ακούγεται μάλλον παράξενο για μια main-stream εταιρία όπως η Peugeot με τους Γάλλους να θεωρούν πως δεν πρέπει να απουσιάζουν από τα city-cars.

Ακόμη και αν το 108 συνεχίσει ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Και από την στιγμή που η Toyota θα πορευτεί μόνη της για την παραγωγή του νέου Aygo (έτσι και αλλιώς δεν αντιμετωπίζει θέμα με τις εκπομπές CO2 μιας και έχει την χαμηλότερη στην Ευρώπη) το σενάριο ενός ηλεκτρικού 108 προκρίνεται.

Μάλιστα, μαζί με το επόμενο ηλεκτρικό Citroen C1 θα μπορούσαν να βασιστούν στα μηχανικά μέρη και στην πλατφόρμα του νέου Fiat 500 Electric. Κάτι που ακούγεται απόλυτα λογικό και ενισχύεται από δηλώσεις που έκανε ο CEO της μάρκας Jean-Philippe Imparato που επιβεβαιώνουν πως το 108 θα συνεχίσει στην γκάμα της Peugeot.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!