NEA

Λόγω κορωναϊού η Lamborghini κλείνει το εργοστάσιο της

Μέχρι τις 25 Μαρτίου θα μείνει κλειστό το εργοστάσιο της εταιρίας στη Sant’ Agata Bolognese.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρός της Lamborghini, ο Stefano Domenicali, ο οποίος πήρε αυτή την απόφαση σε συνεννόηση με το VW Group και στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων. Ωστόσο, η αναστολή της λειτουργίας του εργοστασίου ίσως να παραταθεί αφού η κατάσταση στην Ιταλία με τον κορωνοϊό είναι δραματική και επιδεινώνεται.

Ταυτόχρονα, το τελευταίο πράγμα που νοιάζει κάποιον αυτή την περίοδο είναι αν θα παραλάβει την Lambo του μερικές μήνες αργότερα. Η καλύτερη αγορά για τους Ιταλούς πέρυσι ήταν οι ΗΠΑ με 2.374 πωλήσεις και στη συνέχεια η Κίνα (απ’ όπου προήλθε ο κορωνοϊός) με 770. Προχτές ο Ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe Conte έδωσε εντολή μέχρι τις 25 του μήνα να μείνουν ανοιχτά μόνο τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία.

Ο CEO της Lamborghini είπε πως «…πρόκειται για μια κίνησης κοινωνικής υπευθυνότητας και υψηλής ευαισθησίας αναφορικά με τους ανθρώπους μας σε μια κατάσταση ανάγκης που υπάρχει στην Ιταλία και η οποία εξελίσσεται και έξω από αυτήν. Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε την κατάσταση έχοντας την απαραίτητα ευελιξία προκειμένου σε συνεργασία με τους ανθρώπους μας να ξεκινήσουμε δυναμικά την κατάλληλη στιγμή».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!