NEA

H Alfaholics ετοιμάζει μια GTA-R που θα ζυγίζει μόλις 800 κιλά

Θυμάστε την Singer για τις Porsche; Έτσι και η Alfaholics αναλαμβάνει να μετασκευάζει μοντέλα της Alfa Romeo με ειδικό βάρος.

Το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ «ειδικό» αφού σχετίζεται με ένα πλαίσιο που είναι κατασκευασμένο πλήρως από ανθρακονήματα. Το φουλ κάρμπον πλαίσιο βασίζεται σε μία εκδοχή της κλασικής πανέμορφης Alfa Romeo Giulia και θα χρησιμοποιηθεί στη νέα GTA-R 300.

Σε σχέση με την GTA-R και το χαλύβδινο πλαίσιο της θα είναι 70 κιλά ελαφρύτερη, ενώ σε σύγκριση με την Giulia GTA-290R (που είχε ήδη καπό, κάλυμμα πορτμπαγκάζ και πόρτες από ανθρακόνημα) θα είναι 38 κιλά πιο ελαφριά.

Το συνολικό βάρος της GTA-R 300 θα είναι περίπου 800 κιλά, γεγονός που εγγυάται τις πολύ καλές επιδόσεις μιας και κινητήρας είναι ένας τετρακύλινδρος Twin Spark που έχει περάσει από ρεκτιφιέ για να φτάσει στα 2.300 κ.εκ. και να αποδίδει κοντά στους 240 ίππους στις 7.000 σ.α.λ.

Όσο για την τιμή της θεωρείται δεδομένο πως θα ξεπερνά αρκετά τα 264.000 ευρώ που κοστίζει η GTA-290R.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!