ΑΓΩΝΕΣ

Κορωνοϊός: Οι 24 Ώρες του Le Mans αναβλήθηκαν για τις 19-20 Σεπτεμβρίου

Για το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου είχε προγραμματιστεί ο πιο διάσημος αγώνας αντοχής του κόσμου, οι θρυλικές 24 Ώρες του Le Mans, που παραδοσιακά γίνονται τη συγκεκριμένη περίοδο του έτους.

Φέτος και με την απειλή της πανδημίας του κοροναϊού το Automobile Club de l’ Ouest, που είναι ο διοργανωτής του αγώνα, αποφάσισε σε συνεννόηση τόσο με τη FIA όσο και με τους υπεύθυνους των πρωταθλημάτων αντοχής WEC (World Endurance Championship), να μεταθέσει τον πολύ σημαντικό για τη συγκεκριμένη διοργάνωσε αγώνα για τις 19 και 20 Σεπτεμβρίου.

Απόφαση που χαιρετίστηκε από όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτόν, ενώ το καλεντάρι ολόκληρου του πρωταθλήματος θα προσαρμοστεί στη νέα ημερομηνία του πιο σημαντικού του αγώνα.

Ενδιαφέρον είναι πως η τελευταία φορά που οι θρυλικές 24 Ώρες του Le Mans είχαν γίνει και πάλι το Σεπτέμβριο ήταν το 1968, λόγω του κινήματος και των γεγονότων του «Μάη του ‘68». Αν πάντως έχετε διάθεση -χρόνος με το «Μένουμε Σπίτι» υπάρχει σίγουρα- κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε παλαιότερους αγώνες από τις 24 Ώρες του Le Mans.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button