ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο όμιλος Σαρακάκη στηρίζει την προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού

Έναν στόλο οχημάτων προσφέρει στη διάθεση της Πολιτείας ο όμιλος Σαρακάκη συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης Κορωνοϊού.

Σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη προσφέρει στη διάθεση της Πολιτείας στόλο οχημάτων συμβάλλοντας εμπράκτως στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης Κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος Σαρακάκη, ως Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, και μηχανημάτων και εκπροσωπώντας εδώ και δεκαετίες καταξιωμένους, διεθνείς κατασκευαστές όπως Honda Motor Co. Ltd, Mitsubishi Motors Corporation, Volvo, Komatsu Ltd., Massey Ferguson θέτει άμεσα στη διάθεση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ένα Λεωφορείο Volvo Irizar 51 θέσεων και ένα τράκτορα Volvo FH16 με δυνατότητα μεταφοράς μεικτού φορτίου 40 τόνων

Επίσης, θέτει άμεσα στη διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) επιβατικά αυτοκίνητα Honda & Mitsubishi και δίκυκλα Honda για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των κινητών συνεργείων δειγματοληψίας που θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα σε όλη την Ελλάδα στόχος των οποίων είναι η ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων των πολιτών προς τις Μονάδες Υγείας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!