NEA

Επισκεφτείτε το περίπτερο της VW. Αυτό που δεν έγινε ποτέ…

Σημεία των καιρών ή μήπως προβολή ενός μέλλοντος που έρχεται γρήγορα για το πως θα γίνονται οι εκθέσεις αυτοκινήτων στο μέλλον;

Όπως και να έχει η ιδέα που είχε η VW είναι πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς θέλησε να μετριάσει όσο γίνεται περισσότερο τις απώλειες που είχε από την ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης λόγω της πανδημίας.

Για να μην πάνε χαμένες τόσες εργατοώρες σχεδίασης και υλοποίησης του τεράστιου περιπτέρου, αποφάσισε να το μετατρέψει σε virtual και να καλέσει όλους τους φίλους της (αλλά και όσους ενδιαφέρονται γενικότερα…) να το επισκεφθούν.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα  https://www.volkswagen.de/de/specials/geneva-2020.html και πατώντας το Start μπορείτε να περιπλανηθείτε στο περιβάλλον του περιπτέρου και μάλιστα με δυνατότητα 360 μοιρών.

Η ιδέα και η εκτέλεση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, και δίνει μία ιδέα για το πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα στο μέλλον, καθώς κάποιες τέτοιες ιδέες θα μπορούσε να αντικαταστήσουν τις φθίνουσες σε ενδιαφέρον εκθέσεις αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!