ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Nissan: Κατασκευάζει με 3D εκτύπωση μάσκες για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19

Με την κατασκευή μασκών προσώπου, μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, η Nissan North America στο Nashville, συμβάλλει στην καταπολέμηση του COVID-19.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι χρησιμοποιεί την διαθέσιμη τεχνογνωσίας της για την εκτύπωση του εξοπλισμού, που θα δωρίσει στα τοπικά κέντρα υγειονομικής περίθαλψης και στο προσωπικό τους που εργάζεται στην πρώτη γραμμή.

Η παραγωγική διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο εργοστάσιο Smyrna, καθώς και στο εργοστάσιο συναρμολόγησης κινητήρων του Decherd. Η Nissan εκτιμά ότι η παραγωγή των μασκών προσώπου και συναφών εξαρτημάτων θα ξεπεράσει τις 3.000 μέχρι τις 3 Απριλίου και θα συνεχίσει να εκτυπώνει τα συγκεκριμένα υλικά, με ρυθμό 1.000 τεμαχίων κάθε εβδομάδα.

Η Nissan έχει αναστείλει την παραγωγή οχημάτων, όπως και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ανώτερη Διευθύντρια Φιλανθρωπικών Δραστηριοτήτων της Nissan North America, Parul Bajaj, δήλωσε: «Η Nissan είναι υπερήφανη που βρίσκεται στο Tennessee, αξιοποιώντας το πνεύμα καινοτομίας μας για να βοηθήσουμε τους τοπικούς εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, που χρειάζονται άμεσα επιπλέον προστατευτικό εξοπλισμό. Χαιρόμαστε  που οι 3D εκτυπωτές μας προσφέρουν τέτοιο βαθμό κατασκευαστικής ευελιξίας, που μας επιτρέπει να βοηθήσουμε στην προστασία των ατόμων που εργάζονται στην ιατρική κοινότητα».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!