NEA

Κάπως έτσι θα είναι το νέο Nissan X-Trail

Μετά από περίπου μια επταετία το X-Trail είναι το επόμενο μοντέλο της Nissan που θα περάσει στη νέα του γενιά.

Η νέα γενιά X-Trail θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του έτους και πιθανότατα δεν θα κατασκευάζεται στην Βρετανία. Θα βασίζεται σε μια νέα εξελιγμένη πλατφόρμα και θα διαθέτει τόσο κινητήρες βενζίνης όσο και πετρελαίου (αν και οι τελευταίοι δεν θεωρούνται και πολύ σίγουροι). Επίσης, από το επόμενο έτος θα προστεθεί και μια υβριδική έκδοση αγνώστων για την ώρα στοιχείων που θα δούμε και στο νέο Juke.

Οι εικόνες που βλέπετε προέρχονται από το ρωσικό kolesa.ru και βασίζονται πάνω στις πατέντες που είχαν διαρρεύσει από το γραφείο ευρεσιτεχνιών στην Βραζιλία. Και όπως μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα κολακεύει τους Ρώσους αφού το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να διαφέρει ελάχιστα. Όσο για το εσωτερικό αυτό θα συνεχίσει να προσφέρει χώρους για έως επτά άτομα και θα έχει από ψηφιακό πίνακα οργάνων μέχρι και τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!