ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επέκταση εγγύησης από την Hyundai Ελλάς

H Hyundai Ελλάς ανακοινώνει την επέκταση της 5-ετούς χωρίς όριο χιλιομέτρων εργοστασιακής εγγύησης για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Η Hyundai Ελλάς, στοχεύοντας στην υποστήριξη των πελατών της που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην εξυπηρέτηση και επισκευή των οχημάτων τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, ανακοινώνει την επέκταση της 5ετούς χωρίς όριο χιλιομέτρων εργοστασιακής εγγύησης των οχημάτων τους που λήγει κατά το χρονικό διάστημα από 1ης Μαρτίου έως και 30ης Απριλίου 2020 μέχρι και το τέλος Μαΐου 2020 με απώτερο σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της που αδυνατούν να επισκεφθούν κάποιο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του Δικτύου της κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Με την προτροπή να ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την πανδημία αυτή, η HYUNDAI ΕΛΛΑΣ και το Δίκτυο της Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης, ελαχιστοποιώντας την οποιαδήποτε δυσκολία ή πρόβλημα που πιθανόν παρουσιαστεί.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button