NEA

Αυτή η BMW 850CSi είναι μια καλή επένδυση…

Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η αξία της ανέβηκε 50% σε μόλις ένα χρόνο.

Τα χρόνια περνούν και αυτοκίνητα που τα χαζεύαμε πριν από 2-3 δεκαετίες αρχίζουν να αποκτούν κλασική αξία στο χρηματιστήριο των κλασικών. Όπως για παράδειγμα αυτή η κίτρινη 850CSi Individual της οποίας η τιμή αυξάνεται συνεχώς. Συγκεκριμένα, πριν από ένα χρόνο είχε πωληθεί έναντι 101.500 δολαρίων και η τωρινή της τιμή είναι στις 150.000 δολάρια.

Γιατί όχι αφού αυτή η 8άρα του 1995 έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση και μάλιστα είναι και της έκδοσης CSi με τον ισχυρότερο κινητήρα. Εδώ ο V12 των 5,6 λίτρων αποδίδει 382 άλογα και έχει αλλάξει μια φορά πακέτο με το μηχανικό 6άρι κιβώτιο. Επίσης υπάρχουν και κάποιες άλλες αναβαθμίσεις και τα 134.882 χιλιόμετρα στο κοντέρ δεν τα λες και λίγα…

Αυτό όμως που ανεβάζει την τιμή της 850CSi είναι πως μέχρι το 1996 είχαν κατασκευαστεί 1.510 τέτοια αυτοκίνητα. Τα 787 έμειναν στην Γερμανία και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ένα από τα 225 για την βορειοαμερικανική αγορά (συγκεκριμένα, πωλήθηκε το 2002 στις ΗΠΑ).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!