NEA

Τι το άσχημο έχει αυτή η κατάμαυρη Lamborghini Countach;

Με την πρώτη ματιά αυτή η Countach του 1990 μοιάζει κελεπούρι για τους συλλέκτες αφού έχει μόλις 134 χιλιόμετρα στο κοντέρ της.

Μάλιστα πέρα από τα λίγα χιλιόμετρα και την εξαιρετική της κατάσταση αυτή η Countach είναι και της συλλεκτική έκδοσης 25th Anniversary Edition. Το μόνο που θα απέτρεπε έναν Ευρωπαίο για να την αγοράσει θα ήταν οι άσχημοι προφυλακτήρες λόγω των προδιαγραφών που ίσχυαν στις ΗΠΑ και γενικά στη Βόρεια Αμερική στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Ακόμη και έτσι όμως αυτά τα εξογκώματα μπορεί να σημαίνουν κάτι για την διαφορετικότητα αυτή της Countach ετών 30 με τα τόσα λίγα χιλιόμετρα που έχει διανύσει. Και η συνολικά άψογη κατάστασή στην οποία βρίσκεται ίσως και να δικαιολογεί την τιμή των 570.000 δολαρίων που ζητά η αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρείας στο Montreal του Καναδά.

Όσο για τους προφυλακτήρες, το σίγουρο είναι πως ο οδηγός δεν θα βλέπει τίποτα. Αλλά ούτως ή άλλως η Countach ήταν γνωστή για την πολύ κακή ορατότητά προς τα έξω. Το ξέρετε πως είχε μέχρι και… Periscopio;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!