ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα Nissan Pathfinder και Maxima στην λίστα των “Καλύτερων Οικογενειακών Αυτοκινήτων 2020”

Τα Nissan Pathfinder και Maxima συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των Καλύτερων Οικογενειακών Αυτοκινήτων του 2020, του αμερικανικού περιοδικού Parents στις ΗΠΑ.

Οι νικητές αναδεικνύονται με βάση τις  αξιολογήσεις των δοκιμών πρόσκρουσης, τις αξιολογήσεις ενός ειδικού τεχνικού συμβούλου ασφάλειας παιδιών, που έχει πιστοποιηθεί από το περιοδικό Parents, αλλά και από έναν ειδικό της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τα αυτοκίνητα που είναι “ασφαλή για οικογένειες και απολαυστικά στην οδήγηση”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Pathfinder είχε συμπεριληφθεί και στην αντίστοιχη λίστα για το 2019.

“Η Nissan έχει την τιμή να έχει δύο ναυαρχίδες από την γκάμα των οικογενειακών μας οχημάτων στην λίστα του έγκριτου Parents, που απευθύνεται σε μια κοινότητα 15 εκατομμυρίων γονιών”, δήλωσε ο Jared Haslem, αντιπρόεδρος Product Planning της Nissan North America.

Τόσο το Pathfinder όσο και το Maxima διαθέτουν ως στάνταρ  το πρωτοποριακό σύστημα Rear Door Alert, μαζί με μια σειρά χαρακτηριστικών ασφάλειας και προστασίας, όπως το Αυτόματο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button