ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Hyundai με το βλέμμα στην μετά-κορωνοϊού εποχή [vid]

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια και το οποίο εκφράζει μια αισιόδοξη υπόσχεση για το «μετά».

Τώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μένουμε σπίτι, αλλά μας αρέσει περισσότερο να σκεπτόμαστε, να ονειρευόμαστε, να υποσχόμαστε το «μετά».

Η προστασία όλων, πελατών, συνεργατών, συναδέλφων, συνανθρώπων είναι η πρώτη προτεραιότητα

  • Επισκέψιμο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai, με την κατηγορία Β2 κατ’ εξαίρεσιν μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα).
  • Πλήρης και λειτουργική η Οδική Βοήθεια που παρέχει η Hyundai στους κατόχους νέων αυτοκινήτων Hyundai, 24 ώρες το 24ωρο.
  • Επεκτείνεται αυτόματα και δωρεάν έως τις 31 Μαΐου 2020 η Εργοστασιακή Εγγύηση Πελατών Hyundai που λήγει μεταξύ 1ης Μαρτίου και 30ης Μαΐου 2020.
  • Εξυπηρέτηση από τις Εκθέσεις Hyundai διά τηλεφώνου σε κάθε ερώτημα Πελάτη.
  • Οι Πελάτες μπορούν να αναζητήσουν τα στοιχεία επαφής του Δικτύου Hyundai στη διεύθυνση: https://www.hyundai.gr/hyundai-network/

 Η Hyundai στη μάχη κατά του COVID-19

Η Hyundai από τις πρώτες εβδομάδες της κρίσης έχει θέσει το στόλο των δημοσιογραφικών της αυτοκινήτων στην διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Υπουργείου Υγείας, για το σκοπό της εξυπηρέτησης πραγματοποίησης κατ’ οίκον ελέγχων κρουσμάτων του ιού COVID-19 στους συνανθρώπους μας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!