NEA

Διαρροή για το νέο Nissan X-Trail

Το νέο X-Trail θα παρουσιαστεί επίσημα στις επόμενες εβδομάδες και θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές μετά το φθινόπωρο.

Η σχετική διαρροή προέρχεται από το Rogue όπως ονομάζεται το X-Trail σε αγορές εκτός Ευρώπης και που έχει ελάχιστες διαφορές από το μοντέλο που θα δούμε στην Ευρώπη. Όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες εικόνες το νέο X-Trail αποκτά ένα σύγχρονο παρουσιαστικό με μοντέρνα σχεδίαση.

Η μάσκα είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο του νέου X-Trail με αρκετά αισθητικά στοιχεία και από το νέο Juke, με πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα. Το πίσω μέρος είναι και αυτό αρκετά πιο σύγχρονο από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, παραμένοντας πάντως πιστό ως σχήμα και ως διαστάσεις στο σχήμα ενός μεσαίου SUV.

Ο διάκοσμος φαίνεται να είναι πλήρως νέος και να έχει όλα τα σύγχρονα στοιχεία, όπως είναι η «ελεύθερη» οθόνη αφής στο μέσο του ταμπλό και ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Οι χώροι θα εξακολουθήσουν να είναι το δυνατό σημείο του αυτοκινήτου, το οποίο και σ’ αυτή την γενιά θα διατίθεται και ως επταθέσιο. Στάνταρ θα είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο από τα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης άνεσης και ασφάλειας του οδηγού.

Το νέο X-Trail θα βασίζεται σε μία νέα εξελιγμένη πλατφόρμα, η οποία θα υποδεχθεί την υπάρχουσα γκάμα κινητήρων. Λογικά θα δούμε τον 1.300άρη της Renault, ενώ ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τις diesel εκδόσεις. Πάντως θα δούμε και μια υβριδική έκδοση που θα είναι η ίδια με του Juke, αλλά και εδώ δεν υπάρχουν για την ώρα περισσότερες πληροφορίες.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!