NEA

Το δίδυμο των Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage είναι για μόλις 19 τυχερούς

Η Aston Martin συνεχίζει την συνεργασία της με τον Zagato η οποία διαρκεί πάνω από 6 δεκαετίες, και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια του Zagato.

Τα αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν από 19 φορές το καθένα, με την κουπέ να έχει την double bubble οροφή. Πρόκειται για χειροποίητες κατασκευές που έχουν νέα αμαξώματα κατασκευασμένα από carbon fiber, ενώ υπάρχει και ενεργό αεροδυναμικό πακέτο, με το πίσω σπόιλερ να σηκώνεται αυτόματα στις υψηλές ταχύτητες.

Βασίζεται στην παλιά V12 Vantage και πωλούνται μόνο ως πακέτο, η κουπέ και η speedster. Ο κινητήρας είναι μία εξελιγμένη μορφή του V12 των 5,9 λίτρων που αποδίδει πλέον 600 άλογα, 75 περισσότερα από ότι στην original V12 Vantage και 37 από την Vantage S.

Oι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν στα τέλη της χρονιάς, και ήδη πολλά από τα “δίδυμα” έχουν πωληθεί, προφανώς σε πολύ υψηλή τιμή. Αυτοί που θα τα αγοράσουν θα έχουν πέρα από την χαρά να τα οδηγούν και την δυνατότητα να κάνουν όποιο customizing θέλουν, μέσα από το ειδικό τμήμα της Aston Martin.

Μάλιστα, θα μπορούν να επισκέπτονται και το εργοστάσιο της εταιρίας κατά την διάρκεια της κατασκευής τους έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τα πολύτιμα αποκτήματά τους να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι κάτοχοί τους θα έχουν επίσης το δικαίωμα να επιλέξουν όποιο χρώμα επιθυμούν για το αμάξωμα και το σαλόνι ακόμα και αν δεν υπάρχει στην χρωματική παλέτα της εταιρίας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!