NEA

Κλασικές Porsche 911 με σύγχρονα συστήματα infotainment

Η γερμανική εταιρία προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το εσωτερικό της παλιάς τους «πόρσε».

Η Porsche υποστηρίζει όλες τις παλιότερες 911 προσφέροντας ένα σύστημα πολυμέσων που εντάσσεται στην τεχνολογία PCCM (Porsche Classic Communication Management). Ουσιαστικά πρόκειται για μοντέρνα συστήματα infotainment που αντικαθιστούν τα παλιά ηχοσυστήματα και δίχως να χαλούν την εικόνα του ταμπλό.

Υπάρχουν δύο τύποι που μπορεί να επιλέξει κανείς: η 1 DIN με οθόνη αφής 3,5’’ και η 2 DIN με μεγαλύτερη στις 7,0’’ με υποστήριξη και συστήματος πλοήγησης. Τα συστήματα PCCM είναι συμβατά με όλες τις 911, από την 1η γενιά του 1960 μέχρι και την 993 που παράχθηκε μέχρι το 1998. Το PCCM2 προορίζεται για την 996 και την 1η γενιά Boxster. Η τιμή των δύο συστημάτων στην Γερμανία είναι στα 1.440€ και 1.607€, αντίστοιχα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!