NEA

Που πωλείται αυτό το μακρύ Citroen C3L;

Φυσικά στην Κίνα, σε μία αγορά όπου τα μοντέλα με μακρύ μεταξόνιο και μήκος πωλούν σαν τρελά.

Δίχως παρεξήγηση ή κάτι το ρατσιστικό, αλλά μήπως το αυξημένο μήκος λειτουργεί ως υποκατάστατο για τους Κινέζους οδηγούς; Αλλιώς πως να εξηγήσει κανείς πως η εν λόγω αγορά είναι η μοναδική όπου οι εκδόσεις long σημειώνουν τα μεγαλύτερα νούμερα;

Σε αυτή τη λογική κινείται και το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες, το οποίο κατασκευάζεται από την Citroen σε συνεργασία με την Dongfeng. Η αισθητική είναι στα μέτρα και τα γούστα των Κινέζων, με το αμάξωμα να έχει μεγάλη και υψηλή οροφή ώστε να εξασφαλίζει άνεση στην μετακίνηση των επιβατών. Ενδιαφέρον έχει ότι ικανοποιεί και τις ανάγκες των Κινέζων για αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Βασίζεται πάνω σε μία τοπική εκδοχή του crossover C3-XR και έχει αυξημένο μήκος στα 4,5 μέτρα και μεταξόνιο στα 2,655 μέτρα. Ο κινητήρας είναι ένας τρικύλινδρος των 1,2 λίτρων με 115 ίππους και η τιμή του υπολογίζεται γύρω στις 15.000 ευρώ. Μια τιμή που θεωρείται λογική για τα δεδομένα της αγοράς της Κίνας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!