ΑΓΩΝΕΣ

Eddie Jordan: O Lewis Hamilton θα πάει στην Ferrari!

Την είδηση εικάζει ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στο χώρο της Formula 1 που στο παρελθόν ήταν επικεφαλής της ομώνυμης ομάδας.

Καιρό τώρα υπάρχουν οι φήμες και οι δηλώσεις του Eddie Jordan ρίχνουν λάδι στην φωτιά που στην συγκεκριμένη περίπτωση καίει τον Vettel. Όλα δείχνουν πως ο Γερμανός δύσκολα θα συνεχίσει στην Ferrari, η οποία δεν προτίθεται να του δώσει όσα ζητάει όταν λήξει φέτος το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, η Scuderia θα μπορούσε να δώσει πολλά παραπάνω για να φέρει στις επάλξεις της τον Hamilton. «Οι Ιταλοί μπορούν να δώσουν τα χρήματα που θέλει ο Hamilton και ξέρουν πολύ καλά ότι τα αξίζει. Ο Lewis θα πάει στην Ferrari», δήλωσε ο Jordan στο F1-insider.com, ο οποίος πιστεύει πως ο Vettel θα πάει στην McLaren.

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει με τον Βρετανό πρωταθλητή προς το παρόν να δηλώνει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος στην Mercedes.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!