NEA

Νέο Honda Civic: Προηγείται σε κάθε επίπεδο!

Με δυναμική σχεδίαση, πρακτικούς χώρους, αποδοτικούς κινητήρες και απολαυστικά οδηγικά χαρακτηριστικά το νέο Civic είναι αυτό που πάντοτε αναζητούσες!

Με Civic στιλ. Το δημοφιλές Civic αποτελεί ένα πρότυπο τεχνολογικής υπεροχής συνδυάζοντας ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα και σπορ γονίδια. Το αυθεντικό του σχήμα χαρακτηρίζεται από τις επιθετικές και δυναμικές γωνίες που δημιουργούν ένα γοητευτικό αμάξωμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητο. Τo Civic είναι από τα αυτοκίνητα που κάνουν την διαφορά στον δρόμο δικαιώνοντας κάθε στιγμή τον κάτοχό του για την επιλογή που έκανε.

Με Civic άνεση. Η σπορ αίσθηση που χαρίζει το νέο Civic είναι διάχυτη και στο μεταμοντέρνο διάκοσμο του αυτοκινήτου με τα υψηλής ποιότητας υλικά και την αψεγάδιαστη ποιότητα κατασκευής. Η οδηγοκεντρική διάταξη του ταμπλό υπογραμμίζει τα δυναμικά γονίδια του Civic που προσφέρει ιδανική θέση οδήγησης με το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων να βρίσκονται εκεί ακριβώς που θα τα ήθελες. Ανάλογα με την έκδοση, τα πεντάλ αλουμινίου, τα υφασμάτινα σπορ καθίσματα με κόκκινη ραφή και τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, κάθε λεπτομέρεια στο νέο Civic είναι μελετημένη ώστε να ενισχύεται η σπορ διάθεση. Από την μεγάλη οθόνη αφής 7’’ και το έξυπνο σύστημα πολυμέσων Honda Connect οδηγός και συνοδηγός μπορούν να ρυθμίσουν το διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, τα θερμαινόμενα καθίσματα και φυσικά όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας με DAB ψηφιακό ραδιόφωνο, θύρες USB και HDMI, Apple CarPlay και Android Auto.

Με Civic χώρους. Ταυτόχρονα το Civic είναι ένα από τα πιο πρακτικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του προσφέροντας άνετους χώρους για τις καθημερινές ανάγκες είτε για την κίνηση μέσα στην πόλη είτε στα μακρινά ταξίδια. Χαρακτηριστική είναι η μεγάλη απόσταση για τα γόνατα των πίσω επιβατών καθώς και η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ των 478 λίτρων. Το Civic διαθέτει πολλά στοιχεία που διευκολύνουν την ζωή σας, όπως φαρδιά πίσω πόρτα που επιτρέπει πιο εύκολη φόρτωση αποσκευών, διαιρούμενα αναδιπλούμενα κατά 60:40 πίσω καθίσματα και μία έξυπνη εταζέρα που μπορεί να αφαιρεθεί και αναστραφεί εύκολα με το ένα χέρι. Πέρα από την hatchback έκδοση υπάρχει και το Civic Sedan με τις κομψές γραμμές που υιοθετούν το στιλ ενός μεγάλου coupe με αποτέλεσμα να προσφερόνται ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης και τα κομφόρ μιας πολυτελούς λιμουζίνας με χώρο αποσκευών που φτάνει τα 519 λίτρα!

Mε Civic κινητήρες. Το μελετημένο έως την τελευταία του λεπτομέρεια σασί του Civic εγγυάται για μια συναρπαστική εμπειρία πίσω από το τιμόνι και με την πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων να βρίσκει την χρυσή τομή τόσο στην άνεση όσο και στο κράτημα. Η υπογραφή και μόνο της Honda εγγυάται για τα δοκιμασμένα μηχανικά σύνολα που συνδυάζουν υψηλά αποθέματα ισχύος με την βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου. Το Civic προσφέρεται με δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες, τον ισχυρότερο 1.5 VTEC TURBO με ισχύ 182 ίππους (0-100 χλμ./ώρα: 8,3, τελική: 220 χλμ./ώρα, κατανάλωση: 6,1-6,7 λτ./100 χλμ., εκπομπή CO2: 139-152 γρ./χλμ.)* ή τον αποδοτικό 1.0 VTEC TURBO με τους 126 ίππους (0-100 χλμ./ώρα: 10,5, τελική: 207 χλμ./ώρα, κατανάλωση: 5,9-6,5 λτ./100 χλμ., εκπομπή CO2: 134-147 γρ./χλμ.)*. Και οι δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο CVT με 7 σχέσεις.

*Μετρήσεις κατανάλωσης και εκπομπής CO2 σύμφωνα με τον κύκλο WLTP

Με Civic ασφάλεια. Το ολοκληρωμένο σύνολο Honda Sending είναι μια από τις πλέον εξελιγμένες σειρές τεχνολογιών ασφάλειας που εγγυάται αδιάλειπτα την ασφάλεια των επιβαινόντων. Ανάμεσα στην πλειάδα συστημάτων περιλαμβάνονται τα Adaptive Cruise Control με Low-Speed Following* (Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας με Σύστημα Ακολούθησης Χαμηλής Ταχύτητας), Lane Departure Warning (Ειδοποίηση Απόκλισης από την Λωρίδα), Road Departure Mitigation (Σύστημα Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας), Lane Keeping Assist System (Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας), Traffic Sign Recognition (Αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας), Intelligent Speed Limiter (Έξυπνος περιοριστής ταχύτητας), Intelligent – Adaptive Cruise Control (Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας), Collision Mitigation Braking System (Σύστημα Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης) κ.α.

Με Civic εγγύηση. Όλα αυτά και πολλά παραπάνω μπορεί να τα προσφέρει μόνο μία κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Και αυτή δεν είναι άλλη από το Honda Civic που προσφέρεται με υπερπλήρη εξοπλισμό Το Civic 5D 1.0 Turbo ξεκινά από τις €19.950 και το Civic 5D 1.5 Turbo από τις €25.850, με το μεταλλικό χρώμα να είναι στάνταρ σε κάθε περίπτωση και την εταιρία να καλύπτει και το κόστος των τελών κυκλοφορίας (σε συγκεκριμένο απόθεμα)! Ακόμα μεγαλύτερο είναι το όφελος στην περίπτωση του Civic 4D, με τιμή που ξεκινά από τις €20.900 και εκτός των τελών, καλύπτεται και από δωρεάν ασφάλιση στην έκδοση Comfort. Για επιπλέον σιγουριά, ο αγοραστής επωφελείται από την επέκταση εγγύησης στα πέντε χρόνια, αλλά και την 5ετή οδική βοήθεια του προγράμματος Honda Assist που προσφέρονται στάνταρντ σε όλη τη γκάμα Honda.

Μάθετε ακόμα περισσότερα για το νέο Honda Civic!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!