NEA

Επίσημα στην Κορέα το νέο Kia Picanto

Το νέο Picanto (ή Morning όπως κυκλοφορεί στη Νότιο Κορέα) παρουσιάστηκε και εμείς παίρνουμε μια πρώτη γεύση για το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Το οποίο λογικά θα παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά για να μπει πιο φρέσκο στην κατηγορία των city-cars όπου ουσιαστικά η τριπλέτα του VW Group έχει αποσυρθεί, η άλλη των Toyota-PSA έχει ωριμάσει, υπάρχουν τα αξιόλογα Renault Twingo, Mitsubishi Spacestar και Suzuki Ignis, καθώς και το πιο νεότερο όλων, το νέο Hyundai i10.

Τώρα, όπως μπορούμε να δούμε στις πρώτες φωτογραφίες για το facelift Picanto αυτά που έχουν αλλάξει είναι τα συνηθισμένα, δηλ. έχουν επανασχεδιαστεί η μάσκα, οι προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό υπάρχουν μικρής έκτασης αλλαγές, νέοι διακόπτες σε κάποια σημεία, ποιοτικότερα πλαστικά, νέα μεγαλύτερη touch-screen έως 8’’, επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων με νέα οθόνη trip-computer 4,2’’ κ.α.

Ο εξοπλισμός αναμένεται σημαντικά αναβαθμισμένος τόσο με νέα συστήματα άνεσης (όπως η ασύρματη φόρτιση) όσο με νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας και νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Εκτός απροόπτου το νέο Kia Picanto θα συνεχίσει στην Ευρώπη με τους αναβαθμισμένους ατμοσφαιρικούς, τον τρικύλινδρο 1.0 και τον τετρακύλινδρο 1.2 με 67 και 84 ίππους, αντίστοιχα, Πιθανότατα θα συνεχίσει και η έκδοση 1.0 T-GDi με τους 100 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!