ΑΓΩΝΕΣ

Επίσημο: Ο Sebastian Vettel αποχωρεί από την Ferrari!

Από κοινού και οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν πως δεν τα βρίσκουν (η Ferrari πρότεινε μόλις 12 εκ. ευρώ ετησίως) και πως δεν θα υπάρξει ανανέωση συμβολαίου που λήγει φέτος.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε επίσημα με μια ανακοίνωση της Scuderia Ferrari στην ιστοσελίδα της. Από το 2015 ο Vettel είχε 14 νίκες με τα κόκκινα μονοθέσια σε 101 αγώνες που έκανε αλλά ποτέ δεν κατάφερε ποτέ να αγγίξει το μύθο του Michael Schumacher και παρόλο που κατέκτησε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα (όλα με την Red Bull Racing την περίοδο 2010-2013).

Και έχουν ήδη αρχίσει οι φήμες για το ποιος θα πλαισιώσει τον Charles Leclerc, με αναφορές για τον Daniel Ricciardo, θεωρητικά παίζει και για τον Lewis Hamilton που δεν έχει υπογράψει ακόμη στην Mercedes (αλλά μέχρι σήμερα έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στην γερμανική ομάδα) και στο βάθος ο Carlos Sainz που έχει δείξει το ταλέντο του και τι μπορεί να κάνει σε μια μεγάλη ομάδα.

Τώρα ο 33χρονος Vettel βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συμβολαίου με επικρατέστερη την McLaren όπου το αφεντικό της ομάδας Andreas Seidl είχε δουλέψει παλιότερα με τον Vettel στην BMW. Ωστόσο, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα πρέπει να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του αφού πρόσφατα ο Zak Brown ανακοίνωσε περικοπή του μπάτζετ κατά 100 εκατομμύρια δολάρια. Στο παιχνίδι για την διεκδίκηση του Vettel παίζει και η Renault.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!