NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απίστευτη καταδίωξη με ανατροπή… και σύλληψη [vid]

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια ακόμη πολύ επικίνδυνη καταδίωξη της αμερικανικής αστυνομίας. Είναι άραγε σωστή αυτή η μέθοδος;

Τον προηγούμενο μήνα μια ακόμη ακραία μέθοδος εμβολισμού από την αστυνομία του Αρκάνσας των ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή με 175 χλμ./ώρα και τον θάνατο του 34χρονου. Ο υπεύθυνος συντονισμού έδωσε εντολή να ανατρέψει το μαύρο pickup το οποίο πέταξε στον αέρα και στοίχισε την ζωή στον οδηγό Justin Battenfield που είχε περάσει με κόκκινο στέλνοντας στο νοσοκομείο τον οδηγό του περιπολικού Michale Shawn Ellis.

Την σχετική καταδίωξη μπορείτε να την δείτε στο παραπάνω βίντεο, ενώ στο παρακάτω θα δείτε μια ακόμη του στιλ PIT maneuver (pursuit intervention technique), όπως αποκαλούν στις ΗΠΑ την τεχνική εμβολισμού και την ανατροπή ενός προς καταδίωξη οχήματος. Το παρακάτω περιστατικό καταγράφηκε πρόσφατα σε αυτοκινητόδρομο της Οκλαχόμα όπου θα δείτε ένα λευκό Chevrolet Silverado να ανατρέπετε και να πέφτε σφόδρα στο τσιμεντένιο διάζωμα.

Κάτι πολύ επικίνδυνο αφού αν το φορτηγάκι περνούσε στο αντίθετο ρεύμα θα υπήρχε σφοδρή σύγκρουση με άλλα οχήματα και πιθανότατα θύματα. Μήπως στις ΗΠΑ θα πρέπει να πάρουν απόφαση πως η εποχή των καουμπόη έχει περάσει ανεπιστρεπτί; Α, μπα, σε μια χώρα που επιτρέπει την οπλοκατοχή και σε αρκετές Πολιτείες της τις τίγρεις για κατοικίδια δε το νομίζω. Αν έχετε χρόνο δείτε την σειρά «Tiger King» και θα μπείτε στο νόημα.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!