NEA

Πότε θα είναι έτοιμο το κοινό e-pass για όλα τα διόδια της χώρας;

Μέχρι τώρα οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι του εθνικού οδικού δικτύου έχουν διαφορετικούς ηλεκτρονικούς πομποδέκτες για την διέλευση των διοδίων.

Η ψηφιακή ενοποίηση των διοδίων έχει ανακοινωθεί καιρό τώρα αλλά τελικά θα εφαρμοστεί αν όχι το ερχόμενο φθινόπωρο μέσα στη χρονιά.

«Οι χρήστες των αυτοκινητοδρόμων, θα μπορούν ένα μηχανάκι, έναν πομποδέκτη, να τον χρησιμοποιούν σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους, σε όλη τη χώρα. Από το φθινόπωρο θα μπορούν όλοι οι οδηγοί να διασχίσουν όλα τα διόδια με έναν μόνο πομποδέκτη, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, αντιθέτως σχεδιάζουμε “πακέτα” προσφορών, ώστε να εξοικονομούν και χρήματα, όσοι επιλέξουν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας» είπε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης μιλώντας στo Radio North 98 της Θεσσαλονίκης. Επίσης μελετώνται ευέλικτα και δελεαστικά προγράμματα προσφορών στο πλαίσιο της προώθησης αυτή της δυνατότητας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button