ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

O Zlatan Ibrahimovic με μια Ferrari Monza SP2 [vid]

Είναι ίσως το καταλληλότερο αυτοκίνητο για όποιον θέλει να τραβά την προσοχή, μιας και δεν υπάρχει οροφή και παρμπρίζ.

Αν αναρωτιέστε ποιοι αγοράζουν αυτοκίνητα όπως η Monza SP2 τότε δείτε τον Zlatan Ibrahimovic να κόβει βόλτες στους δρόμους της Στοκχόλμης με την δικιά του. Βέβαια αυτό είναι ένα από τα πολλά supercar της συλλογής του που περιλαμβάνει από μία LaFerrari, μία Porsche 918 Spyder κ.α. Μάλιστα τα τοπικά μέσα ανέφεραν πως λίγο μετά οι αρχές έκαναν έλεγχο και είδαν πως είχε λήξει από τις 30 Μαρτίου η σχετική άδεια ανανέωσης του αυτοκινήτου και έστειλαν το σχετικό πρόστιμο.

Φυσικά ο Σουηδός παιχταράς δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να το πληρώσει αφού έχει μια ρευστότητα στα περίπου στα 200 εκ. ευρώ. Μάλιστα πρόσφατα είχε τοποθετηθεί για το πόσο του αρέσει ο Jordan και το Last Dance. Επίσης να πούμε πως μια Monza SP2 είχε αποκτήσει πρόσφατα και ο γνωστός σεφ Gordon Ramsay. Εδώ μπορείτε να δείτε και το Nico Rosberg σε ένα σχετικό βίντεο.

Η Ferrari θα κατασκευάσει μόλις 499 από την μονοθέσια Monza SP1 και την διθέσια Monza SP2. Κάτω από το καπό υπάρχει V12 ατμοσφαιρικός των 6,5 λίτρων της 812 Superfast με ισχύ 800 άλογα, 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δλ. και τελική στα 300 χλμ./ώρα. Για όποιον αντέχει μιας και δεν υπάρχει καν παρμπρίζ! Και φυσικά για όποιον τα έχει αφού κάθε Monza κοστίζει περίπου 1,8 εκ. ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!