ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ŠKODA ONE CLICK: Αγοράστε ένα νέο Skoda με ένα μόνο κλικ!

Μέσα από τη νέα της ψηφιακή πλατφόρμα η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επιλογής και αγοράς ενός νέου μοντέλου.

Οι δύσκολες καταστάσεις απαιτούν άμεσες απαντήσεις και η Skoda κάνει την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου πιο εύκολη αλλά και πιο ασφαλή από ποτέ,  Έτσι, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της εμπειρίας απόκτησης ενός καινούργιου αυτοκινήτου με ψηφιακές δυνατότητες η Skoda πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά προσφέροντας τη δυνατότητα να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε απλά και γρήγορα.

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα “ŠKODA ONE CLICK” εξελίχθηκε από την Kosmocar στα πρότυπα αντίστοιχων μεθόδων online πωλήσεων αυτοκινήτων του εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar, με στόχο να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης αγοράς αγαθών ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει Εξουσιοδοτημένος Έμπορος των μαρκών της Kosmocar, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα skoda.gr και συγκεκριμένα την ενότητα με τη νέα υπηρεσία οnline παραγγελίας αυτοκινήτου ŠKODA ONE CLICK. Απλά και γρήγορα με την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου. Η διαδικασία για την επιλογή της online παραγγελίας ενός αυτοκινήτου είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει στα κάτω βήματα:

1. Πατήστε το κουμπί “Online παραγγελία

2. Επιλέξτε το μοντέλο που επιθυμείτε, ανάμεσα στα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που θα βρείτε, βλέποντας ταυτόχρονα πληροφορίες όπως βασικός και έξτρα εξοπλισμός, χρώμα, καύσιμο, τελική τιμή κ.α..

3. Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα προσωπικά σας στοιχεία, τον τρόπο πληρωμής (μετρητοίς ή χρηματοδότηση), καθώς και τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο ŠKODA από τον οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο και πατήστε “Αποστολή”

4. Συγχαρητήρια! Κλείσατε το νέο σας αυτοκίνητο. Εκπρόσωπος του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου ŠKODA που έχετε επιλέξει, θα επικοινωνήσει μαζί σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.


Ταυτόχρονα ο μελλοντικός κάτοχος του αγαπημένου του Skoda μπορεί να επωφεληθεί από τα ειδικά προνόμια που ισχύουν για τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου “ŠKODA ONE CLICK” σας βοηθάει να αποκτήσετε τώρα το αγαπημένο σας ŠKODA εύκολα και γρήγορα με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης, που ισχύουν για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα το διάστημα Μαΐου – Ιουνίου 2020:

  • Άτοκη χρηματοδότηση για ένα χρόνο
  • Προνομιακά επιτόκια από 1,9% για εξασφάλιση χαμηλότερης δόσης
  • Προκαταβολή από 0%
  • 1η δόση μετά από 6 μήνες για οποίο πρόγραμμα επιλέξετε
  • Μάθετε για τους προνομιακούς όρους Χρηματοδότησης ŠKODA OΝΕ.

Εύκολα, απλά και online μπορείτε να κάνετε δικό σας το ŠKODA που επιθυμείτε με τους πιο προνομιακούς όρους. Καλοτάξιδο!

Advertorial

Παγκοσμίως τα μέσα ενημέρωσης βασίζουν την λειτουργία τους στα διαφημιστικά έσοδα. Ειδικά για τα sites η διαφήμιση είναι η μοναδική οικονομική υποστήριξη. Αν σας αρέσει το caroto.gr, ακόμη και ένα κλικ μπορεί να είναι αρκετό. Ευχαριστούμε!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!