NEA

Τι πρεσβεύει αυτή η speedster Alfa Romeo;

Για κάποιους απολύτως τίποτα. Για τους Alfisti ένα ονειρεμένο σούπερ σπορ μοντέλο με έναν V8 κάτω από το καπό.

Οι ψηφιακές εικόνες που βλέπετε αποτελούν έργο του ανεξάρτητου Τούρκου σχεδιαστή Ugur Sahin, ο οποίος κατά καιρούς μας παρουσιάζει ενδιαφέροντα concept. Όπως την Alfa USD Barchetta (τα USD προέρχονται από το Ugur Sahin Design), ένα φουλ ανοιχτό διθέσιο μοντέλο με όλα τα καλά και όλα τα στραβά που μπορεί να έχει ένα speedster (δείτε εδώ τι έπαθε μία McLaren Elva).

Ως βάση ο ταλαντούχος σχεδιαστής επέλεξε την Dodge Viper ώστε να μην του πει και κανείς… κουβέντα μιας και η αμερικανική εταιρία ανήκει στον όμιλο Fiat-Chrysler. Σχεδιαστικά βλέπουμε να υπάρχουν αρκετές ρετρό καταβολές από την Alfa Romeo TZ1 ή μια Barchetta που είχε παρουσιάσει πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες η καροσερία Dell’Ara.

Όσο για το κινητήρα κατά την ιταλική παράδοση και φινέτσα πιο πολύ θα ταίριαζε ένας V8 από μια Ferrari παρά ένας αμερικανικός V10 όπως της Viper. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του κάθε Alfisti…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!