ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ducati: στη 2η θέση η ελληνική συμμετοχή στον τελικό του Custom Rumble

Με ανάμικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ducati Hellas και της Jigsaw Customs, στον τελικό του εφετινού Custom Rumble της Ducati, που αναδεικνύει την πιο όμορφη custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς.

Η βαμμένη στο γνωστό κόκκινο της Ducati ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό, η οποία είχε κυριαρχήσει στην κατηγορία Rocker, τα πήγε περίφημα, κατακτώντας τη 2η θέση, με διαφορά μόλις τριών βαθμών από τη νικήτρια. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Scrambler 1100 FT, του Ιταλού Marco Graziani από το CC Racing Garage.

Η τελετή ανάδειξης του νικητή του εφετινού διαγωνισμού, με παρουσιάστρια τη Dominika Grnova, γνωστό μοντέλο και influencer αλλά και ambassador της Scrambler Ducati, μεταδόθηκε Live το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου, στη σελίδα Scrambler Ducati στο Facebook. Περισσότεροι από 16.000 Ducatisti, πολλοί από τη χώρα μας, παρακολούθησαν με αγωνία την ανακοίνωση της βαθμολογίας, από το κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής, σε online σύνδεση. Η επιτροπή αποτελείτο από γνωστές προσωπικότητες του χώρου των δύο τροχών αλλά και δηλωμένους fans της Ducati, συγκεκριμένα τον ηθοποιό Nicholas Hoult, τους αναβάτες Andrea Dovizioso και Chaz Davies, τον Dutch Van Someren, ιδρυτή του BikeShed και τον Filippo Barbacane, ειδικό στο customization.

Η custom μοτοσυκλέτα του Marco Graziani ανήκε στην κατηγορία Bully. O Marco χρησιμοποίησε ως βάση μία Scrambler Ducati 1100 Special, επεμβαίνοντας στο χρώμα (υιοθετώντας το χαρακτηριστικό μπλε – azzurro της Ιταλίας), τα γραφικά, την εξάτμιση και τη σέλα. Προτίμησε να κρατήσει το μπροστινό φωτιστικό σώμα, το πίσω μέρος και το ντεπόζιτο καυσίμου στην πρωτότυπη μορφή, καθώς τα θεωρεί ιερά σχεδιαστικά στοιχεία, αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας μίας Scrambler Ducati.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Scrambler 1100 FT του Marco Graziani, είχε τραβήξει το ενδιαφέρον ήδη από την προκριματική φάση, καθώς είχε συγκεντρώσει τις περισσότερους ψήφους από τους Ducatisti που επέλεξαν online την πεντάδα των φιναλίστ του τελικού.

Για την ιστορία, η νικήτρια Scrambler 1100 FT συγκέντρωσε 46 βαθμούς, η ελληνική συμμετοχή 43, ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές των Nick Tansley, από τη Βαρκελώνη, Francesco Russo σε συνεργασία με τη Moto Design Custom, από τη Νάπολη και Nguyen Ximong, από το Ανόι του Βιετνάμ, με 42, 39 και 37 ψήφους αντίστοιχα. Ο Marco Graziani έλαβε ως έπαθλο έναν πλήρως εξοπλισμένο φοριαμό εργαλείων Beta, προκειμένου να συνεχίσει πιο εύκολα και αποτελεσματικά το customization των Scrambler Ducati!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.