NEA

Mitsubishi Space Star: Λόγω τιμής!

Το Space Star αποτελεί την πιο συμφέρουσα οικονομικά επιλογή στην κατηγορία του προσφέροντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και την αξιοπιστία της Mitsubishi.

Space σε στιλ. Η εξωτερική αναβάθμιση του νέου Space Star εντοπίζεται άμεσα χάρη στα νέα φωτιστικά σώματα και τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες που τονίζουν ένα όμορφο πάντα πεντάθυρο σύνολο. Στο πλαίσιο της σχεδιαστικής ταυτότητας Dynamic Shield το νέο καπό και τα φτερά συμβάλλουν στις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος που σε μήκος φτάνει τα 3,845 μέτρα. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου. Αξιοσημείωτος είναι ο αεροδυναμικός συντελεστής στο μόλις 0,27, ενώ στο πίσω μέρος της οροφής υπάρχει ως βασικό στοιχείο εξοπλισμού ένα διακριτικό σπόιλερ.

Space σε χώρους. Η ευρύχωρη καμπίνα χαρακτηρίζεται από τα ποιοτικότερα πλαστικά και τις στιλιστικές διάφορες αλλαγές στους διακόπτες. Νέες είναι οι επενδύσεις των καθισμάτων με τον οδηγό να έχει μπροστά του έναν επανασχεδιασμένο πίνακα με πιο ευανάγνωστα όργανα και με πιο ευδιάκριτες ενδείξεις. Πολύ σημαντική είναι η προσθήκη του συστήματος πολυμέσων Smartphone-Link Display Audio (SDA) της MMC που υποστηρίζει σύγχρονες συνδεσιμότητες. Η πρόσβαση γίνεται μέσω μίας μεγάλης touch-screen 7 ιντσών με υποστήριξη σε θύρες USB, λειτουργία DAB και κάμερα οπισθοπορεία.

Space σε ασφάλεια. Επιπρόσθετα το νέο Space Star διαθέτει μια σειρά από νέα συστήματα υποβοήθησης και άνεσης όπως είναι τo σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών  (Forward Collision Mitigation), προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), αυτόματη αλλαγή μεγάλης «σκάλας» φώτων (AHB) κ.α. που διασφαλίζουν περισσότερη ασφάλεια σε κάθε διαδρομή. Το σύνολο συμπληρώνουν οι έξι αερόσακοι, ενώ τα χειριστήρια στο τιμόνι επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση και τον χειρισμό δίχως να αποσπάται η προσοχή του οδηγού από τον δρόμο.

Space σε απόδοση. Οι αποδοτικοί τρικύλινδροι βενζινοκινητήρες στα 1.000 κ.εκ. (με 71 ίππους και 88 Nm) και στα 1.200 κ.εκ. (με 80 ίππους και 106 Nm) εφοδιάζονται με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων MIVEC της Mitsubishi Motors. Η ισχυρότερη έκδοση διαθέτει και σύστημα Auto Stop & Go. Και τα δύο μοτέρ συνδυάζονται με ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ η έκδοση 1.2 προσφέρεται προαιρετικά και με το αυτόματο INVECS-III CVT. Τα αποδοτικά σύνολα σε συνδυασμό με την εξαιρετική αεροδυναμική και τη νέα αρχιτεκτονική “Global Small” είναι μερικά μόλις από τα βασικά στοιχεία που βελτιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου του Spacestar.

Space στην επιλογή. Το μικρότερο και πιο ευέλικτο μοντέλο στην γκάμα της Mitsubishi ανανεώθηκε σε κάθε επίπεδο και διατίθεται στην ελληνική αγορά ως μια από τις πιο value for money προτάσεις στην κατηγορία του. Με πλήρη εξοπλισμό, άνετους χώρους και ισορροπημένα δυναμικά χαρακτηριστικά το Spacestar στην έκδοση 1.0 Mivec προσφέρεται από 10.640€. Η έκδοση 1.2 Mivec με τον πλουσιότερο εξοπλισμό Invite προσφέρεται με 13.450€ και η αυτόματη Invite CVT με 14.250€.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του νέου Mitsubishi Spacestar!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!