NEA

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα για τα αυτοκίνητα σε ακινησία

Το οικονομικό επιτελείο πρόκειται να ανακοινώσει ότι από αυτό το καλοκαίρι τα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώνονται με τον μήνα και θα υπολογίζονται μόνο για το διάστημα χρήσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το μέτρο αφορά κατά κύριο λόγο οχήματα σε ακινησία.

Έτσι ένα αυτοκίνητο που έχει π.χ. ετήσια τέλη κυκλοφορίας 690 ευρώ, θα πληρώνει για ένα μήνα άρσης της ακινησίας 69 ευρώ, για δύο 138 κ.ο.κ. Αξιοσημείωτο είναι πως για τους ζαβολιάρηδες θα προβλεφθεί ιδιαίτερα υψηλό πρόστιμο για όσους δεν καταθέσουν έγκαιρα και πάλι τις πινακίδες, καθώς θα είναι το διπλάσιο των ετήσιων τελών κυκλοφορίας. Στην περίπτωση του παραδείγματός μας δηλαδή 1.380 ευρώ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!