NEA

Δείτε ένα Tesla να τα ρίχνει σε μια Ferrari [vid]

Μία Ferrari F12 μοιάζει να κατατροπώνεται από ένα Tesla Model S 100D. Είναι έτσι όμως τα πράγματα;

Ένα βιντεάκι λιγότερο από μισό λεπτό έχει καταφέρει να γίνει viral επειδή ένα Tesla ξεφτιλίζει μια 12-κύλινδρη Ferrari. Ωστόσο, αυτή είναι η μισή αλήθεια αφού είναι γνωστό πως ακόμη και ένα λιγότερο ισχυρό ηλεκτρικό -από το 100D των 613 ίππων- έχει τρομερή επιτάχυνση. Ειδικά στα πρώτα μέτρα με την Tesla να δίνει το 0-96 χλμ./ώρα σε 2,3 δλ. για το P100D και την Ferrari κάτω από τα 3 δλ. για την F12.

Έτσι, αυτό που δεν φαίνεται στο βίντεο είναι πως μετά το κλασικό «αμερικανικό» τέταρτο του μιλίου η Ferrari των 780 ίππων λογικά θα έπαιρνε το αίμα της πίσω. Επίσης, υπάρχουν σχόλια πως ο οδηγός της Ferrari εσκεμμένα να καθυστέρησε έστω και ελάχιστα στην εκκίνηση ώστε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το Tesla (δείτε εδώ ένα άλλο βίντεο με κόντρα μια AMG GT). Τα συμπεράσματα δικά σας…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!