ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόσο αντέχετε να δείτε μια νταλίκα να έρχεται κατά πάνω σας; [vid]

Μια πολύ τρομακτική εμπειρία είχε ένας οδηγός στην Φλόριδα όταν μια νταλίκα «δίπλωσε» και έπεσε πάνω του. Ευτυχώς, όλα καλά.

Το συμβάν καταγράφηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και η onboard κάμερα που υπήρχε μας δείχνει να κυλούν όλα ομαλά σε μία συνηθισμένη ημέρα χωρίς σημαντική κίνηση. Ο οδηγός βγαίνει από μία διασταύρωση και μπαίνει σε ένα κεντρικό δρόμο, δίχως επίσης να υπάρχει κίνηση.

Ωστόσο, στην επόμενη διασταύρωση και από απέναντι έρχεται ένα μεγάλο φορτηγό το οποίο δέχεται χτύπημα από το πλάι από ένα άλλο αυτοκίνητο που περνούσε με κόκκινο. Αυτό αναγκάζει το φορτίο της νταλίκας να «διπλώσει» και να σέρνεται προς το αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου με την κάμερα είναι ανήμπορος να αντιδράσει, αλλά ευτυχώς μέχρι η νταλίκα να φτάσει στο μέρος του έχει χάσει αρκετή ταχύτητα και η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που δεν προκάλεσε κάποιο τραυματισμό.

Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι πως το αυτοκίνητο πρέπει να ήταν κάποιο μεγάλο pickup ή ημιφορτηγό και προφανώς αν υπήρχε κάποιο σπορ μοντέλο ή ένα χαμηλό σεντάν τα πράγματα να ήταν δυσάρεστα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!