ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχει αυτή η τρελή καταδίωξη με μία Kawasaki Ninja ZX-6R [vid]

Όπως θα δείτε στο βίντεο ένας  “πυροβολημένος” μοτοσικλετιστής τα βάζει με την τύχη του. Δείτε πως τελικά την πάτησε!

Το βίντεο ξεκινά με τον λυσσασμένο αναβάτη να κάνει σούζα και μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία περιπολικού κάνει μια χαρακτηριστικά χειρονομία στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια οδηγεί τρελά και επικίνδυνα παραβιάζοντας σχεδόν όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και προκαλώντας τους αστυνομικούς.

Κάπου μετά το έκτο λεπτό του βίντεο ένα βαν που έχει αποφασίζει να στρίψει αριστερά σε διπλή διαγράμμιση και ο αφηνιασμένος μοτοσικλετιστής πέφτει στο έδαφος πιάνοντας το πόδι του. Μάλιστα ικετεύει τον οδηγό του βαν να μην καλέσει τις αρχές.

Δείτε το όλο τρελό περιστατικό από την κάμερα που είχε στο κράνος του ο μοτοσικλετιστής με το όλο σκηνικό να θυμίζει κάτι από βιντεοπαιχνίδι. Το βίντεο γυρίστηκε πριν από τρία χρόνια αλλά αξίζει να το δείτε για να καταλάβετε τι μπορεί να κάνει κανείς για τα views.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!