NEA

Hyundai Kona Hybrid με προνομιακό επιτόκιο 3,9%

Προνομιακό ετήσιο επιτόκιο 3,9% ακόμη και για έως 84 μήνες, που με προκαταβολή 7.077€ δίνει χαμηλή μηνιαία δόση 229€ – Χρηματοδοτικό όφελος έως και 3.300 ευρώ σε σχέση με τυπικά επιτόκια της αγοράς.

Το νέο Hyundai KΟΝΑ Hybrid 1.6 141ps 6-DCT προσφέρει την πιο απολαυστική υβριδική και αυτόματη τεχνολογία, στην πιο πολυβραβευμένη SUV σχεδίαση. Επιπρόσθετα σήμερα, το ΚΟΝΑ Hybrid κάνει την υβριδική τεχνολογία στα SUV πιο πρόσιτη από ποτέ, με πρόγραμμα χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 3,9% (+0,6% εισφορά), ελάχιστη προκαταβολή 25% και μεγάλη περίοδο αποπληρωμής έως και 84 μήνες.

Με αυτό το εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, ο πελάτης μπορεί ενδεικτικά να αποκτήσει το Kona Hybrid με 7.077€ προκαταβολή και μηνιαία δόση μόλις 229€. Με το επιτόκιο 3,9%, το όφελος για τον πελάτη μπορεί να υπερβαίνει τα 3.300€ σε σύγκριση με τα επιτόκια χρηματοδότησης που ισχύουν για την αγορά αυτοκινήτου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!