NEA

J.D. Powers: Κορυφαία σε ποιότητα η Kia, στον πάτο η Tesla!

Τη νέα της έρευνα σχετικά με την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία των νέων επιβατικών μοντέλων ανακοίνωσε η J.D. Powers.

Η έρευνα αφορά στην αγορά των ΗΠΑ αλλά είναι ενδεικτική για τις προδιαγραφές που ακολουθούν οι κατασκευαστές στην δεύτερη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου του πλανήτη. Ο μέσος όρος του δείκτη ποιότητας στην έρευνα της J.D. Powers ήταν το 166, ενώ στην πρώτη θέση, με 136 βρέθηκε η Kia μαζί με την Dodge.

Για πρώτη φορά στην έρευνα μετείχε και η Tesla, h οποία σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ δεν είχε επιτρέψει την αποστολή ερωτηματολογίων σε πελάτες της. Δικαιολογημένα, αφού η Tesla είναι γνωστή για τα ποιοτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σχεδόν σε κάθε της νέο μοντέλο.

Κάπως έτσι βρέθηκε στην τελευταία θέση της έρευνας και με τον χειρότερο δείκτη στο 250. Ο οποίος σημαίνει πως στο πρώτο τρίμηνο χρήσης ανά 100 νέα αυτοκίνητα της εταιρίας παρουσίασαν 250 ποιοτικά προβλήματα. Δεν τα λες και λίγα. Παρακάτω θα δείτε την σειρά της κατάταξης της έρευνας της  J.D. Powers.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!