ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα Lada… το έβαλε στα πόδια [vid]

Το ενδιαφέρον ξεκινά από το μέσο του βίντεο και μετά όπου θα δείτε μια ακόμη τρελή ιδέα από τις εμπνεύσεις του ρωσικού Garage 54.

Πρακτικά αυτή η ομάδα κάνει πραγματικότητα ότι τρελή και παλαβή ιδέα της κατέβει στο κεφάλι. Και συνήθως θύμα της είναι ένα Lada που για την περίσταση απέκτησε πόδια μηχανικού ρομπότ.

Ο μηχανισμός πρωτόλειας κατασκευής αλλά όπως μπορούμε να δούμε λειτουργικός. Ίσως πιο αργός από ότι θα περίμενε κανείς, όμως όντως το Lada κάνει αρκετά μέτρα χωρίς να χρειάζεται πίσω τροχούς. Μην μας ρωτήσετε για ποιόν λόγο γίνεται αυτό ή ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί…

Αλλά όπως φαίνεται μπορεί να πήρε χιλιάδες χρόνια στον άνθρωπο να ανακαλύψει τον τροχό, όμως χρειάστηκαν λίγη βότκα και αρκετή τρέλα από μερικούς Ρώσους να τον καταργήσουν. Και να φτιάξουν το πρώτο αυτοκίνητο που… περπατάει!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!