NEA

Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου για το ηλεκτρικό SUV της Nissan

Θα αποτελέσει το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan, θα κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και θα κυκλοφορήσει και στην χώρα μας μέσα στο 2021.

Το νέο ηλεκτρικό SUV θα μας παραπέμπει στο Ariya και η διάθεση του θα είναι παγκόσμια αποτελώντας και ένα αντίπαλο για το Tesla Model Y. Θα διαθέτει νέα συστήματα υποβοήθησης και μια εξέλιξη του ProPilot 2.0 προχωρώντας στην αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2. Μάλιστα το ίδιο σύστημα θα μπει σε ακόμα 20 μοντέλα σε αυτοκίνητα της εταιρίας μέχρι το 2024.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το συγκεκριμένο μοντέλο θα παράγεται στο εργοστάσιο στο Tochigi στην Ιαπωνία, το οποίο θα μετατραπεί για να παράγει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα.  Μάλιστα, η Nissan έχει ως στόχο μέσα στους επόμενους 18 μήνες να λανσάρει όχι ένα ή δύο αλλά οκτώ νέα ηλεκτρικά οχήματα.

Σχετικά με το σύστημα πρόωσης δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες αλλά εικάζεται πως θα διαθέτει το top σύστημα του Leaf e+ με μπαταρία 62 kWh και ταχυφόρτιση DC έως τα 100 kW.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!