NEA

Ανάκληση 2 εκατομμυρίων μοντέλων της Volvo

Η ανάκληση αφορά σε πρόβλημα της ζώνης ασφαλείας σε 2,18 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως και είναι η μεγαλύτερη ανάκληση που έχει προχωρήσει η Volvo στα 93 χρόνια της ιστορίας της.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε ένα μικρό ατσάλινο καλώδιο στον μηχανισμό της ζώνης ασφαλείας, ο οποίος μπορεί να έχει υποστεί φθορά και να μην λειτουργεί σωστά η ζώνη. Οι κάτοχοι αυτών των μοντέλων που έχουν επηρεαστεί θα ειδοποιηθούν από τις κατά τόπους αντιπροσωπείες μέχρι το τέλος του μήνα έτσι ώστε να πάνε στο συνεργείο όπου θα αλλαχθεί το συγκεκριμένο ελαττωματικό εξάρτημα.

Ανάμεσα στα μοντέλα που ανακαλούνται είναι τα πρώτης γενιάς XC60, αλλά και πολλά ακόμα αυτοκίνητα που παρήχθησαν μεταξύ του 2006 και του 2019, όπως τα S60, S60L, S60 CC, V60, V70, XC70, S80 και S80L. Τα περισσότερα από αυτά τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν στην Σουηδία (περίπου 400 χιλιάδες, και άλλα στις ΗΠΑ, την Κίνα, την Γερμανία και την Βρετανία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!