NEA

Πως θα είναι το μικρότερο Jeep που έχει υπάρξει ποτέ;

Το πράσινο φως έχει δοθεί εδώ και αρκετό καιρό και εκτός απροόπτου το μικρότερο Jeep που έχουμε δει στην σύγχρονη εποχή θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη διετία.

Όταν λέμε «μικρότερο» εννοούμε πως θα τοποθετείται ελαφρώς κάτω από το Renegade αλλά δίχως να έχει τόσο έντονο off-road σχεδίαση. Μάλιστα θα είναι αρκετά χαμηλότερο και ελαφρώς κοντύτερο, ενώ σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες τελικά δεν θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Fiat Panda 4×4. To οποίο επίσης θα παρουσιαστεί προσεχώς.

Και αυτό επειδή πιθανότατα τα πλάνα να άλλαξαν και το νέο μικρότερο Jeep να βασιστεί στην πλατφόρμα και στα μηχανικά μέρη του ομίλου PSA, δηλαδή στην ίδια με τα Opel Mokka και Peugeot 2008. Με την διαφορά πως στο Jeep θα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση, έστω και αν αυτή συνδυάζεται με κάποιο plug-in σύστημα ή με ένα πρόσθετο ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω άξονα.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά προς το τέλος του έτους αφού όλα τα παραπάνω στοιχεία βασίζονται σε φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Πάνω σε αυτές βασίστηκε και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva που πήρε την φόρμουλα ενός νέου Mokka και το μεταμόρφωσε σε ένα Jeep. Σας αρέσει;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!