NEA

Στην Γερμανία το VW ID.3 κοστίζει από 35.575€. Δίχως την επιδότηση.

Αν υποθέσουμε πως η τιμή στην χώρα μας δεν θα έχει και πολύ μεγάλη διαφορά, τότε με την επιδότηση του 15% και με ανώτατο όριο τις 5.500€ η τιμή του ID.3 στην Ελλάδα θα βρίσκεται κάτω ή περίπου στις 30.000€.

Η οποία θεωρείται μια καλή τιμή για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα έχει καλούς χώρους και προηγμένη τεχνολογία, με ευρεία γκάμα μπαταριών και αυτονομία ανάλογα με τις ανάγκες, όπως το VW ID.3. Στην γερμανική αγορά υπάρχει επιδότηση, η οποία για αγορά EV φτάνει τις 9.480€.

Η τιμή των 35.575€ είναι δίχως αυτή και αφορά στην έκδοση με την μπαταρία των 58 kWh που προσφέρει αυτονομία 420 χιλιομέτρων με ταχυφόρτιση 100 kW. H μεγαλύτερη έκδοση των 77 kWh (με αυτονομία 550 χλμ. και ταχυφόρτιση 125 kW) κοστίζει από 45.917€ (πάντα δίχως την επιδότηση).

Αργότερα αναμένεται και μια μικρότερη σε χωρητικότητα έκδοση στις 45 kWh (με αυτονομία 330 χλμ.) που θα είναι φτηνότερη.

Η λίστα των παραγγελιών ανοίγει στις 20 Ιουλίου με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν από τον Οκτώβριο. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα έχουν απενεργοποιημένο το AppConnect και το HUD μέχρι να είναι διαθέσιμα τα πρώτα updates στο πρώτο τετράμηνο του 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!