NEA

Ford: Βγάλτε αμέσως τα λάστιχα της Goodyear!

Για την ακρίβεια αυτό που δεν θέλει να βλέπει η Ford δεν είναι τα λάστιχα της Goodyear αλλά την ονομασία Wrangler!

Αμερικανική υπόθεση; Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα ανάμεσα στην Ford και την Jeep με την κόντρα ανάμεσα στις δύο εταιρίες να εντείνεται. Προφανώς η Jeep να θεωρεί πως το Bronco θα αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο από τις πωλήσεις της στην βορειοαμερικανική αγορά και για αυτό κάνει το οτιδήποτε για να επισκιάσει την παρουσία του νέου Ford.

Χαρακτηριστικό είναι πως την ημέρα της παρουσίασης του Bronco η Jeep ανακοίνωσε την V8 έκδοση του Wrangler που θα περάσει σε περιορισμένο αριθμό στην παραγωγή. Μια λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανείς στις φωτογραφίες λανσαρίσματος του Bronco είναι πως στα μεγάλα χωμάτινα λάστιχα της Goodyear αναγράφεται στο πλάι με μεγάλα γράμματα η ονομασία Wrangler. Με την πρώτη σκέψη προφανώς να πηγαίνει στην Jeep.

Έτσι, αυτό που ζήτησε η Ford από την Goodyear είναι η λέξη Wrangler να αφαιρεθεί από τα πλαϊνά τοιχώματα του ελαστικού, τουλάχιστον από την εξωτερική πλευρά ώστε αυτά να μην είναι ορατά. Και αυτό επειδή η λέξη Wrangler δεν γίνεται να καταργηθεί καθόλου. Έστω και έτσι η Ford είναι ικανοποιημένη αρκεί να μην φαίνεται καθόλου το αντίπαλο δέος της Jeep.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button