NEA

Επιστρέφει ξανά το VW Beetle, ο πιο διάσημος Σκαραβαίος του κόσμου!

Το Beetle γνώρισε μια δεύτερη νιότη η οποία τερματίστηκε στη σύγχρονη εποχή του πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει ως e-Beetle!

Στα 74 χρόνια της συνολικής του πορείας το VW Beetle ολοκλήρωσε ένα τεράστιο κεφάλαιο στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Και όπως φαίνεται θα ανοίξει ένα άλλο που θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό. Αφορμή για την είδηση αποτελεί μια αίτηση που κατέθεσε η VW πριν από λίγες ημέρες σε ένα ειδικό γραφείο κατοχύρωσης ονομάτων.

Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα που θα είναι για διαφορετική χρήση (όπως τα e-Golf Classic, e-Karmann, e-Kubel, e-Samba) περιλαμβάνεται και του e-Beetle που θα πλαισιώσει λογικά το ρετρό Bus. Και αν τελικά πάρει το πράσινο φως το e-Beetle θα το δούμε στους δρόμους κάπου το 2025.

Εδώ να πούμε πως ο CEO της εταιρίας Herbert Diess είχε πει παλιότερα πως το Beetle δεν θα το δούμε ξανά. Ωστόσο, πέρυσι υπήρξαν αναφορές για πιθανότητα να επιστρέψει το Σκαθάρι μέσα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και έχοντας ως βάση την πλατφόρμα MEB.

Την γνώμη της Volkswagen μπορεί να άλλαξε και το γεγονός πως πολλά παλιά Beetle τα μετατρέπουν οι ιδιοκτήτες τους σε ηλεκτρικά. Μια μόδα που συνεχώς αναπτύσσεται. Από την άλλη η κατοχύρωση του e-Beetle μπορεί και να μην σημαίνει τίποτε παραπάνω από μια απλή κατοχύρωση. Αλλά κάτι μας λέει πως το Beetle θα επιστρέψει (στην φωτογραφία βλέπετε το πρωτότυπο e-Bugster που είχε παρουσιαστεί το 2012)…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!