ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

BMW M3 του 1988 πουλήθηκε για 215.000 ευρώ!

Πιθανά να είναι η πιο όμορφη γενιά Μ3 που κατασκευάστηκε ποτέ, αυτό όμως δεν δικαιολογεί το κόστος που έφτασε σε μία δημοπρασία στις ΗΠΑ.

Δεν ξέρουμε τι περίμενε να εισπράξει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της, δύσκολα όμως θα φανταζόταν ότι μία παλιά Μ3 του 1988 θα μπορούσε να ξεπεράσει σε αξία μία καινούρια Μ8! Για την ακρίβεια, με τα ίδια χρήματα θα μπορούσε κανείς να αγοράσει 2 σύγχρονα μοντέλα Μ της BMW και να του μείνουν και ρέστα για βενζίνες και λάστιχα!

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη Μ3, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο σε εξαιρετική κατάσταση. Ο πρώτος του ιδιοκτήτης το αγόρασε στην Καλιφόρνια αλλά δεν το κυκλοφορούσε πολύ. Μετά από μερικά χρόνια απεβίωσε και το αυτοκίνητο έμεινε κλεισμένο στο γκαράζ της οικογένειας, μέχρι το 2010 όπου πουλήθηκε στο δεύτερο ιδιοκτήτη του. Και αυτός όμως δεν το χρησιμοποίησε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει μόλις 8.000 μίλια στο οδόμετρό του.

Τα πάντα επάνω του δείχνουν καινούρια. Οι αναρτήσεις, ο κινητήρας, ακόμα και οι ταπετσαρίες του εσωτερικού. Επίσης, το τελευταίο του service το έκανε τον Απρίλιο, οπότε ο νέος του ιδιοκτήτης μπορεί να το χαρεί χωρίς να δώσει ευρώ επιπλέον για μαζέματα. Αν και κάτι μας λέει ότι για να πλήρωσε τόσα χρήματα, μάλλον θα θελήσει και αυτό να το διατηρήσει ανέπαφο, χωρίς να το χαρεί στο δρόμο…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!