ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Volvo: μοναδικό πρόγραμμα Εγγύησης Ανταλλακτικών για τον πελάτη εφ’ όρου ζωής

Η Volvo Car Hellas αναβαθμίζει τώρα ακόμη περισσότερο τη σιγουριά που αισθάνονται οι κάτοχοι Volvo οδηγώντας αυτοκίνητα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στο χρόνο.

Με την Εγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ όρου Ζωής, που ισχύει από την 1η Ιουλίου 2020, οι πελάτες Volvo θα πληρώνουν μόνο μία φορά για το ανταλλακτικό και θα καλύπτονται για πάντα σε περίπτωση αντικατάστασης από εργοστασιακό ελάττωμα.

Η εγγύηση καλύπτει ανταλλακτικά που δεν θεωρούνται αναλώσιμα και παραμένει σε ισχύ για όσο χρονικό διάστημα ο πελάτης διατηρεί την κυριότητα του αυτοκινήτου, παρέχοντάς του μακροχρόνια κάλυψη και επιπλέον σιγουριά.

Η Εγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ όρου Ζωής εφαρμόζεται σε ανταλλακτικά που αγοράστηκαν μετά το λανσάρισμα του προγράμματος στην ελληνική αγορά. Κάθε κάτοχος Volvo δικαιούται να ενταχθεί στο πρόγραμμα, εφόσον:

  • Η συντήρηση του αυτοκινήτου πραγματοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.
  • Το ανταλλακτικό αγοράζεται και τοποθετείται σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo.

Το λανσάρισμα του προγράμματος, που είναι μοναδικό στην αγορά αυτοκινήτου, αποδεικνύει την προσήλωση της Volvo τόσο στην κατασκευή ποιοτικών αυτοκινήτων, όσο και στη φροντίδα των ανθρώπων που επιλέγουν τα προϊόντα της, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να μειώσουν ακόμη περισσότερο το κόστος χρήσης τους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button